Kids next to snow covered trees in Ruka

Ruka tarjoaa juhlavuonna kaikille Suomen 10-vuotiaille maksuttomat hissiliput

Julkaistu 18.7.2024

 

Ruka tukee lasten lasketteluharrastamista tarjoamalla kaikille Suomen 10-vuotiaille maksuttomat hissiliput koko talven ajaksi. Lasten ja nuorten kannustaminen lumilajien pariin on yksi 70 vuotta täyttävän hiihtokeskuksen tärkeimmistä tavoitteista.

 

Tulevalla kaudella kaikki Suomen 10-vuotta täyttävät pääsevät Rukan ja Pyhän rinteisiin maksutta. Jokainen vuonna 2014 syntynyt saa veloituksetta koko talven hissiliput, joilla voi laskea hiihtokeskuksissa kauden 2024-2025. Ruka ja Pyhä kehittävät vastuullisuusohjelmiaan säännöllisesti, ja vuodesta 2019 alkaen kaikki lähialueiden 10-vuotiaat ovat lasketelleet keskuksissa veloituksetta.

 

Lasten ja perheiden aktiivisuuden ja hyvinvoinnin tukeminen, lajikulttuurin kehittäminen ja ympäristöstä huolehtiminen ovat tärkeä osa 70-vuotiaan Rukan vastuullisuutta. Hiihtokeskukselle merkitykselliset tavoitteet näkyvät ja kuuluvat sekä rinteessä, tapahtumissa että sosiaalisen median kanavissa tulevalla kaudella – juhlavuonnakin Ruka on riemukas, reilu ja roskaton.

 

Lasten maksuttomien hissilippujen lisäksi Ruka tukee lahjakkaita laskijoita juniorstipendeillä ja tekee sponsoriyhteistyötä useiden nuorten kanssa. Ruka haluaa omilla teoillaan ja valinnoillaan vaikuttaa siihen, että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia laskemisesta ja lumen riemuista.

 

Lisätietoja 10-vuotiaiden maksuttomista hissilipuista:


Lue lisää 

 

Tutustu myös Rukan tulevaan juhlavuoteen:

 

70+30=100

Kids next to snow covered trees in Ruka