Jukka Kumlin saapuu taas viinien ja ruoan saattelemana kertomaan tämän vuoden teeman mukaisista viineistä, joka on tänä vuonna:
"Pieni on SUURTA - pienten talojen SUURIA viinejä"
"Pieni on SUURTA - pienten talojen SUURIA viinejä"
Hinta 69€/hlö
Menu:
1. Marinoitua Manchegoa ja chili-herkkusieni &
Iris Blanco, Bodegas de Muller
Iris Blanco, Bodegas de Muller
2. Gambas Al Ajillo &
Ernesto del Palacio Verdejo Campano, Toro D.O
Ernesto del Palacio Verdejo Campano, Toro D.O
3. Mini Quiche &
Schabl Zierfandler, Thermenregion
Schabl Zierfandler, Thermenregion
4. Possunposki “grand mere” &
Benedetti Côtes du Rhône Vieilles Vignes
Benedetti Côtes du Rhône Vieilles Vignes
5. Poro-perunakroketti &
Pasquale Pelissero Langhe Freisa
Pasquale Pelissero Langhe Freisa
6. Hanki Baarin munkki, hilladippi &
Barbier-Louvet Héritage de Serge, Doux
Barbier-Louvet Héritage de Serge, Doux
Valitettavasti emme pysty tekemään menusta kasvisversiota.
Varaa paikkasi ajoissa sähköpostilla info@hankibaari.fi,
niitä on vain 20!
niitä on vain 20!
Yhteistyössä mukana @Delicatus.fi